تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
«لیدی فینگر» یا بیسکوئیت «بند انگشتی»، نوعی بیسکوئیت است که در صنعت قنادی برای تهیۀ انواع دسر و کیک کاربرد دارد و معروفترین این دسرها و کیکها نیز «تیرامیسو» و «شارلوت» است. در این مطلب، دو دستور پخت از این بیسکوئیت را برای تهیه در منزل آماده کردهایم.
روش اول:
این دستور در واقع همان دستور شیرینی لطیفه است؛ فقط برخلاف آن باید اجازه دهیدبیسکوئیت لیدی فینگرخشک شود.
مواد لازم برای ۲۰ عدد بیسکوئیت:
تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۷۰ گرم وانیل: یک دوم قاشق چایخوری آرد: ۷۰ گرم نشاسته ذرت: ۲۵ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری شکر برای روی بیسکوئیت: به مقدار دلخواه اسانس پرتقال یا اسانس مورد نظر: ۳ تا ۴ قطره (به دلخواه)
طرز تهیه:
مرحله ۱ - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیدهها را با نصف از شکر و نصف از وانیل با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
مرحله ۲ - زردهها را با مابقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در صورت تمایل اسانس را در این مرحله افزوده و ۱ تا ۲ دور هم بزنید.
مرحله ۳ - آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کردهاید به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید در صورتیکه مایه سفت بود کمی از سفیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله ۴ - سفیده را افزوده و به صورت دورانی با لیسک ۵ تا ۶ دور هم زده تا مواد مخلوط شوند، اگر مواد را خیلی بزنید مایه شل میشود.
مرحله ۵ - کف قالب مستطیل یا سینی رولت را با کاغذ پوستی بپوشانید، مایه را در قیف ریخته و با سری بزرگ یا شکوفه بزرگ روی کاغذ باندازه ۱۰ سانت بریزید.
مرحله ۶ - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید، بعد از پخت وقتیبیسکوئیتها کمی از داغی افتادند روی آنها مقداری شکر ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و خشک شوند، سپس در نایلون تمیز نگهداری کنید.
نکات:
*بعد از پخت و سرد شدن بیسکوئیت باید اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و سپس بسته بندی کرده و برای دسرها (تیرامیسو، شارلوت، ترایفل...) مورد استفاده قرار دهید. *برای تهیهلیدی فینگرشکلاتی ۲ قاشق از آرد را کم کرده و ۲ قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.
روش دوم
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۱۰۰ گرم آرد: ۱۰۰ گرم وانیل: نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱) ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا میکنیم. سپس سفیدهها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم میریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آنها میکنیم.
۲) وقتی که سفیدهها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه میکنیم و آن قدر هم میزنیم تا فومی شکل شود. همین طور که به هم زدن ادامه میدهیم زردهها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم.
۳) پس از اینکه زردهها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کردهایم، در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغها میدهیم.
۴) مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و به شکل لولهای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ میگذاریم. ابعاد لیدی فینگرها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.
۵) سینی را به مدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهایم قرار داده و وقتی بیسکویتها کمی طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج میکنیم. نوعروس/ایران کلوب