تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
لوبیا غذایی تقریبا ارزان، انرژیبخش و سیرکننده است و با انواع مختلف آن می توان غذاهای متنوعی پخت. از میان انواع دستورهای غذایی چند نوع غذای آسان آن را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در هر زمانی تهیه و نوشجان کنید.
لوبیاغذایی تقریبا ارزان، انرژیبخش و سیرکننده است و با انواع مختلف آن می توان غذاهای متنوعی پخت. از میان انواع دستورهای غذایی چند نوع غذای آسان آن را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در هر زمانی تهیه و نوشجان کنید.
1. پیاز و سیر را با روغن زیتون روی حرارت ملایم به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
2. در یک کاسه، دو پیمانه لوبیا، زیره سبز، پاپریکا، پودر چیلی، نمک دریایی و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید تا گرم شوند.
3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
4. جوهای دوسر را داخل غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. مخلوط لوبیا را به آن اضافه کنید. آنها را تا زمانی مخلوط کنید که مواد کاملا له شوند و حالت خمیری به خود بگیرند.
5. مخلوط به دست آمده را داخل کاسه بزرگی بریزید. پیمانه باقی مانده لوبیا و ذرت را اضافه کنید و با دست مواد را هم بزنید. نمک و فلفل آن را چک کنید. اگر مایه به دست آمده برای کوفته کردن شل است، به آن کمی جودوسر پخته و له شده اضافه کنید. آنها را در دست به شکل کوفته شکل دهید و درون سینی فر بچینید.
6. سینی را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهد تا برگرها طلایی شوند. می توانید آنها را 20 دقیقه پیش از پختن در فر در یخچال بگذارید تا کمی سفت شوند و همه مواد به خورد هم بروند.
1. لوبیاهای سبز را در آب و نمک به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کنید.
2.پوست پرتقال را رنده کنید. بقیه پرتقال را نیز آبگیری کنید و کنار بگذارید. پیازچه، سیر، لوبیای سیاه خرد شده و زنجبیل را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
3. سرکه، سس سویا، روغن کنجد و دو قاشق غذاخوری آب پرتقال رادر کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید. اگر سس چیلی استفاده می کنید، آن را به مایعات اضافه کنید. اگر هم فلفل تازه استفاده می کنید، آن را داخل مخلوط پیازچه بریزید.
4. دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه عمیق روی حرارت زیاد داغ کنید. لوبیاهای سبز را در آن تفت دهید تا تاول بزند. مخلوط پیازچه را اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید تا همه برشته شوند. یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
5. در این مرحله، مخلوط سرکه را اضافه کنید و تا زمانی که آب مواد کشیده و خشک شود، آنها را روی حرارت تقریبا زیاد تفت دهید.
2.در روغن زیتون پیازچه ها، سیر و ژامبون ها را تفت دهید. آنها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
3. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاراملی شود.
4. لوبیاهای آبکش شده را به همراه آب مرغ به قابلمه مواد اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. شکر، فلفل و سبزیجات را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در قابلمه را بگذارید.
5. آنها را تا زمانی بپزید که لوبیاها در دست له شوند. در این مرحله کمی دیگر آب مرغ اضافه کنید. سپس سرکه را اضافه کنید.
6. نمک و فلفل بزنید و با باگت برشته و تست شده سرو کنید.
کَسولِت لوبیا چشم بلبلی
• تعداد: 8 نفر
مواد لازم
• 450 گرم لوبیا چشم بلبلی
• 225 گرم سوسیس دودی
• دو قوطی گوجه فرنگی خرد شده
• 1.5 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• 2 تا 3 حبه سیر رنده شده
• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• یک پیمانه خرده های نان
• سه قاشق غذاخوری کره آب شده
• نمک و فلفل
• روغن زیتون
طرز تهیه
1. لوبیاها را در آب و نمک بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
2. در این فاصله، پیاز خرد شده را در روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه فرنگی ها، سوسیس دودی و پاپریکا دودی را اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر تفت دهید.
3. لوبیاها را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
4. کره را آب کنید و خرده های نان را به آن اضافه کنید. سپس آنها را روی لوبیا و مخلوط گوجه فرنگی بریزید. پس از مخلوط کردن مواد، آنها را داخل فر قرار دهید تا سطح غذا کاملا طلایی شود.
دیپ لوبیا سفید و سبزیجات تازه
• تعداد: 4 نفر
مواد لازم
• دو پیمانه لوبیا سفید پخته شده
• یک حبه سیر رنده شده
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک قاشق غذاخوری رزماری تازه
• دو قاشق چایخوری نمک دریایی
• فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
• سه قاشق غذاخوری جعفری تازه
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، سیر را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حدود دو دقیقه تفت دهید. سپس لوبیا سفید، رزماری و آویشن را اضافه کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
2. مخلوط لوبیا را داخل غذاساز بریزید. نمک، فلفل، لیموترش و روغن زیتون را اضافه کنید. آنها را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا پوره و نرم شوند.
3. در آخر، جعفری تازه را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا جعفری ها فقط کمی خرد شوند.
4. دیپ را داخل ظرف بکشید و روی آن روغن زیتون بریزید.
فریتاتا نخود، اسفناج و سوسیس
• تعداد: 6 نفر
مواد لازم
• یک عدد پیاز کوچک
• دو حبه سیر رنده شده
• روغن زیتون
• یک عدد فلفل قرمز کبابی شده
• 200 گرم نخود آبگوشتی پخته شده
• 150 گرم سوسیس
• یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• دو دسته اسفناج
• 5 عدد تخممرغ هم زده
• نمک
طرز تهیه
1. پیاز و سیر را با روغن زیتون در یک تابه متوسط تفت دهید تا سبک و کمی طلایی شوند.
2. فلفل قرمز کبابی و سوسیس ها را به اندازه نخود خرد کنید و به تابه و مخلوط پیاز اضافه کنید. آنها را چند دقیقه تفت دهید. سپس نخود و پاپریکا را اضافه کنید.
3. پس از اینکه سوسیس ها کاملا طلایی و پخته شدند، اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود.
4. در این مرحله، تخممرغ ها را در کاسه ای هم بزنید و سپس آنها را روی مواد داخل تابه بریزید. هم نزنید و اجازه دهید تخم مرغ سفت شود.
5. گریل فر را روشن کنید. فریتاتا را در همان تابه چند دقیقه در فر قرار دهید تا سطح رویی آن نیز طلایی شود و پف کند.
6. فریتاتا را که داخل بشقاب کشیدید، روی آن نمک دریایی بریزید. این غذا باید گرم سرو شود.