تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
پس از گذشت چند ماه از شروع به کار دولت یازدهم، شاید بتوان بیشتر حوزه فعالیت این دولت را دیپلماسی برای برداشتن تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران دانست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از سفیرافلاک، پس از گذشت چند ماه از شروع به کار دولت یازدهم، شاید بتوان بیشتر حوزه فعالیت این دولت را دیپلماسی برای برداشتن تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران دانست.
گرچه فعالیت دیپلماسی برای بدست آوردن حقوق ضایع شده ملت از سوی آمریکا و غرب ضروری و عقلانی است لکن به نظر می رسد که همزمان با اینگونه فعالیتها می بایست جهت اصلاح بنیادی ساختار اقتصادی کشور و نیز شناسایی توانمندیها، نقاط قوت و ضعف؛ کمر همت را برای حرکت به سوی اقتصادی پویا و مقاوم در برابر آسیب ها و تغییرات جهانی که خواسته یا ناخواسته پدید می آیند بست.
اقتصادی که شرایط فوق را در خود داشته و متکی بر توان داخلی باشد، اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری است که آن را برای اولین بار در سال 89 مطرح فرمودند.
چیزی که در آن تردید راه ندارد این است که کشورهای غربی و قدرتهای اقتصادی دنیا که البته بسیاری از آنها خود، با مشکلات عدیده اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند، برای ایجاد مانع در برابر رشد و پیشرفت اقتصاد ایران، همه تلاش خود را در چند دهه اخیر بکار بسته اند و از ابزاری همچون تحریم اقتصادی برای تحت فشار قرار دادن ملت ایران و برای زانو زدن در برابر خواسته های نابحق خود استفاده کرده اند.
ناکارآمدی تحریم های اتخاذ شده از سوی دشمنان نظام باعث گردید تا آنان، ایران را بعنوان قدرت برتر منطقه قبول داشته و به صراحت به تأثیرگذاری کشورمان بر مسائل بین المللی اقرار کنند.
نکته ی مهمی که در اینجا باید مورد توجه قرار گیرد آن است که چه دیوار تحریمها برداشته شود و یا نشود، باید فکری اساسی برای اقتصاد داخلی کشور شود که اگر چرخه تولید، عرضه و تقاضا تنها با نیروی انسانی و منابع داخلی کشور مرتبط باشد، دیگر شاهد آن نخواهیم بود که سیاستمداران زورگو از تهدید تشدید تحریم سخن به میان آورند؛ اگرچه اینگونه سخنان مستکبرانه ناشی از عدم شناخت ملت ایران و اهداف و آرمانهای آنان دارد.
دولت یازدهم تاکنون تلاشهای بسیاری را برای برداشتن تحریمهای ظالمانه انجام داده است و هرچند باید بصورت دقیق و کارشناسانه و روشن برای ملت بیان شود که به قول معروف "چه داده ایم و چه گرفته ایم" لکن در چند ماهه ی گذشته، دولت می بایست همزمان با دیپلماسی جهت شکستن تحریم ها، اقدامات جدی برای حل ریشه ای اقتصاد بیمار کشور انجام می داد تا دنیا شاهد آن باشد که ملت و دولت ایران تنها به رفع تحریم ها چشم ندوخته اند و اراده و همت خود را بکار بسته است تا مشکلات و معضلات اقتصادی را با برنامه هایی دقیق، حساب شده و پویا پیگری می کنند.
تهیه و ارائه راهکار در چارچوب برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای حل مشکلات اقتصادی کشور، دشمنان را از استفاده ی از ابزار تهدید تحریم اقتصادی ناامید و مأیوس کرده و راه را برای رسیدن به آرمانها و اهداف مقدس انقلاب و پیشرفتهای همه جانبه، بیش از پیش هموارتر می سازد.
اقتصاد مقاومتی مقوله ای نیست که بتوان آن را حتی برای مدتی کوتاه به دست فراموشی سپرد چرا که شاخص های آن بر پایه ها و مبانی دقیقی همچون استفاده از نیروی انسانی فراوان داخلی؛ اصلاح الگوی مصرف؛ جلوگیری از تمرکز ثروت؛ تخصیص، بهینه و مدیریت منابع محدود اقتصادی؛ تمرکز بر تولید در داخل؛ پیگیری و اجرای سیاستهای کلی اصل 44 و حمایت از تولید؛ خرید کالاهای ایرانی و... استوار است که هرکدام از موارد فوق از لازمه های یک اقتصاد مستقل از دخالت بیگانگان، موفق و اصولی است.
محور قرار دادن اقتصاد مقاومتی در داخل کشور و مبنا قرار دادن اصول آن برای تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های کلان اقتصادی، رمز دستیابی ایران به همه حقوق حقه ی خود خواهد بود و در مقابل، تکیه بر درآمد حاصل از فروش نفت خام و نیز ربط دادن مشکلات اقتصادی تنها به تحریم های اعمال شده، نه تنها کمکی به عزتمندی ایران سرافراز نخواهد کرد بلکه همچنان اقتصادی پرچالش، بیمار و شکننده را به دنبال خواهد داشت که ابزاری برای فشار بر ملت همیشه در صحنه و صبور ایران اسلامی از سوی قدرتهای زورگو خواهد شد.
در حال حاضر نیز با توجه به سخنان توهین آمیز چند وقت اخیر مقامات آمریکایی نسبت به ملت ایران و صحبت از روی میز بودن همه گزینه ها و بخصوص تهدید به تشدید تحریم های اقتصادی، دولت می بایست برنامه ها، راهکارها و اقدامات از گذشته تا آینده را بصورت شفاف و دقیق به عموم مردم اطلاع رسانی کرده تا هم ملت غیور ایران اسلامی در سالی که به نام "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" نامگذاری شده است از آن آگاه شوند و هم پاسخی عملی و کوبنده به تهمت های مقامات آمریکایی در این خصوص باشد که ملت مقاوم ایران اسلامی با تکیه بر نیرو، منابع و سرمایه های داخلی، ظرفیت آن را دارد تا روی پای خود ایستاده و مسائل پیچیده اقتصادی را حل و فصل کند و دست نیاز به سوی هیچ قدرت مستکبری دراز نکند.