تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
من نميپرسم آيا ميخواهيد ثروتمند شويد يا نه؟ چون جوابش را ميدانم، بلكه ميپرسم: چگونه ميخواهيد ثروتمند شويد؟ و گمان نميكنم كه همه، جواب اين يكي را بدانند! افراد زيادي دربارة جواب اين سؤال فكر كردهاند و حتي نتيجة دريافتها و برداشتها، تحقيقات و مطالعات و تجربههاي خود و ديگران را در قالب كتاب، جزوه، سخنراني يا… به ديگران عرضه كردهاند. بعضي از اين نظرات شبيه همديگرند و بعضي ديگر اختلافات چشمگيري با هم دارند. نگاه برخي، معنويتر و شايد كمي عميقتر است و نگاه برخي، ظاهرگراتر و شايد تجربيتر.
من اكنون نظريات برخي از بزرگترين نظريهپردازان موفقيت؛ كساني كه خود از سختترين شرايط زندگي، به ثروت و موفقيت دست يافتهاند را روي ميزم گذاشتهام تا با آنها يك ميز گرد درست كنم. در اين ميزگرد فرضي خودم نقش مجري را بر عهده دارم. اميدوارم در پايان اين ميزگرد، مفهوم ثروت را بهتر درك كنيم و دربارة روشهاي رسيدن به آن، ايدههاي عمليتر و مؤثرتري داشته باشيم.
خوب، آيا كسي هست كه بخواهد پيشقدم بحث ما باشد؟
شاكتي گواين: بله، با وجود آن كه بحث ثروت، بحث اصلي كتابها و نظريات من نيست، اما از يك نظر خيلي دوست دارم در بارة آن صحبت كنم. آن هم از اين جنبه كه از ديدگاه من، جهان، مكاني نيكوست كه همه ميتوانند در آن خوشبخت باشند. عالم، پر از فراواني است، چه در جنبههاي مادي و چه معنوي. هر چيزي را كه من و شما نيازمند يا آرزومندش باشيم، وجود دارد، كافي است آن را بطلبيم و حقيقتاً آن را بخواهيم و مشتاق پذيرفتن خواستة خود باشيم. ضمناً باور كنيم كه براي ثروتمند شدن همة ما، خزانههاي كافي و بيكران وجود دارد.
آنتوني رابينز: من هم فكر ميكنم باور ما در به دست آوردن ثروت، نقش دارد. اين كه چقدر نسبت به ثروتمند بودن يا شدن، اميدواريم يا نااميد و دلسرديم يا دلگرم؟ به همين دليل هميشه در نوشتههايم اولين كليد ثروت و خوشبختي را مباره جدي با يأس و دلسوزي ميدانم و ميدانم اگر اين مبارزه به درستي انجام شود، افراد قادر ميشوند طاقتفرساترين شرايط را هم تغيير دهند.
مجري: و كليدهاي ديگر، از نظر شما چه هستند؟
آنتوني رابينز: بعد از آن كه بر نااميدي و يأس غلبه كرديم و تبديل شديم به افرادي اميدوارتر و مثبتتر، كه در عمق وجود نسبت به داشتن ثروت، باور يا اميد دارند، در گام دوم اقدام به عمل ميكنيم. ممكن است چندين بار به بنبست برسيم اما نبايد از شكست يا از شنيدن جوابهاي منفي بترسيم. بايد عمل كنيم. من هميشه ميگويم گام سوم صبر و تحمل است، خصوصاً فشارهاي مالي، فشارهايي كه تا رسيدن به هدف بايد تحملشان كنيم. اما از طرفي بهتر است به آسايش خاطري كه به طور مقطعي به دست ميآوريم قانع نباشيم، باز هم طلب كنيم، سعي كنيم و موانع را برداريم. اين گام چهارم است. گام آخر هم اين است كه هميشه بيشتر از آنچه ميگيريم و به دست ميآوريم، بدهيم. خواه از پول و ثروتمان و خواه از دانش، علم و معلوماتمان.
كاترين پاندر: من هم موافقم. اگر ميخواهيم پول بيشتري به سويمان سرازير شود بايد مقداري از اين درآمد خود را مثلاً، به اندازه يك دهم يا عشر آن را به طور منظم و مداوم به ديگران بدهيم. البته اين يك دهم را نبايد صرفاً براي انجام وظيفه و رفع مسئوليت ببخشيم، بلكه بايد با عشق و محبت اين كار را انجام دهيم. كلاً بخشش، از عوامل توانگري است.
شاكتي گواين: اتفاقاً من هم ميخواستم از بخشش بگويم. به نظر من ايثار و بخشش از كليدهاي اصلي ثروتمند شدناند. متأسفانه ما با اين باور بزرگ ميشويم كه براي توانگري يا خوشبختي بايد از بيرون چيزي به ما بدهند در حالي كه قضيه برعكس است يعني بايد ياد بگيريم كه با منشأ دروني سعادت و رضايت خود تماس بگيريم و آنچه را كه ميخواهيم از اين منبع و معدن دروني، بيرون بكشيم و در جهان متجلي كنيم و سپس آن را با ديگران تقسيم كنيم. پيشنهاد من اين است كه هميشه در حال تقسيم مايملك خود باشيم، هر چيزي را كه داريم، نه فقط پول، همه چيز، يعني همه اشكال انرژي خود را در جهان جاري كنيم. براي همين هم هست كه من هم با عشريه موافقم و غير از آن، با اين هم موافقم كه محبت و حقشناسي خود را به اطرافياني كه بايد، نثار كنيم. لوازم و وسايل خود را به كساني بدهيم كه بيش از ما دوستشان خواهند داشت و خلاصه براي جاري كردن انرژي خود در كائنات، به نفع خود و ديگران، راههاي خلاقانهاي پيدا كنيم.
آلبرت پويسانت: من عامل «باور» را براي ثروتمند شدن، مهمتر ميدانم. به نظر من براي ثروتمند شدن، بايد «باور كنيد كه ميتوانيد ثروتمند شويد». به نظام فكريتان نگاه كنيد و بفهميد چه باورهايي مانع رسيدن شما به ثروت و خوشبختي است. اكثر ما، باورهاي غلط يا بهانههايي براي «پولدار شدن» داريم. بهانههايي مثل: «تجربه ندارم»، «دستم خالي است»، «تحصيل كرده نيستم»، «استعداد ندارم»، «از شكست ميترسم» و ... اگر نظام باورهاي خود را بازبيني كنيم و باورهاي كاذب آن را جدا كنيم، آن وقت گام بعدي اين است كه بفهميم واقعاً اوضاع و احوال زندگي ما تغيير نميكند مگر آن كه براي تغيير آن، اقدامي كنيم!
ناپلئون هيل: آنچه را شما «باور» ميناميد من به آن، «ايمان» ميگويم و معتقدم ايمان بر ذهن ناهوشيار اثر ميگذارد و آن را برنامهريزي ميكند. چون ناهوشيار در آغاز تولد، مثل يك صفحه سفيد است كه هر چه به آن داده شود را ذخيره ميكند و بعداً هم همان را اجرا ميكند.
اما در به دست آوردن ثروت، من قدم اول را اين ميدانم كه براي خود هدف شخصي را در نظر بگيريم. يعني يك هدف كمي و مشخص كه بايد تمام نيرو و تلاشمان را صرف رسيدن به آن هدف كنيم. به عنوان مثال اول رقم مورد نياز خود را دقيقاً مشخص كنيم، سپس به طور دقيق مشخص كنيم كه براي دستيابي به اين پول، چه مبلغي را سرمايهگذاري ميكنيم. بعد تاريخ مشخصي براي دستيابي به آن تعيين ميكنيم و بعدش هم برنامهاي قطعي ميريزيم و بيدرنگ دست به كار ميشويم.
بعد از مشخص كردن همه اينها، گام دوم اين است كه باور يا ايمان خودمان را تقويت كنيم. باور به اين كه اين مقدار پول در اين مدت زمان، با اين برنامه، ميتواند به دست آيد. البته حواستان باشد كه برنامه از نظر منطقي، برنامه درست و واقعبينانهاي باشد.
مجري: آيا ساير دوستان هم مايلند روشهاي گام به گام خود را براي رسيدن به ثروت بيان كنند تا خوانندگان ما بتوانند مقايسهاي بين آنها به عمل آورند؟
كاترين پاندر: بله، اما نگاه من براي گامها، متفاوت و شايد كمي معنويتر است. من گام اول را پالايش ميدانم، يعني اين كه خودمان را از شر آن چه كه نميخواهيم خلاص كنيم، سپس خلاء ايجاد كنيم. از تمام چيزها، اوضاع و شرايط و حتي افرادي كه ميخواهيم از زندگيمان حذف شوند فهرستي تهيه كنيم. كمدها، گنجهها و زندگيمان را از هر جهت پاك و تميز كنيم. حتي دشمنانمان را ببخشيم و مسايل و مشكلاتي را كه قادر به حل آنها نيستيم رها كنيم.
از ديدگاه من، سه راه اصلي وجود دارد كه به وسيله آنها ميتوانيم توانگري را در ذهنمان بيافرينيم. نوشتن، تصاوير و كلام. در نوشتن اول هدف را مشخص ميكنيم، بعد سه فهرست تهيه ميكنيم، كه اولي شامل چيزهايي است كه بايد حذف شوند و دومي شامل تمام چيزهايي است كه ميخواهيم در زندگي خود متجلي كنيم و سومي هم شامل آنچه است كه به خاطر آن سپاسگزاريم.
براي اين سه فهرست طلب بركت و لطف الهي كنيد و آنها را بدون اين كه با كسي مطرح كنيد، به خداوند بسپاريد. با اين كار به جاي سركوب كردن آرزوهايي كه داريد، آنها را به طور سازنده بيان ميكنيد تا برآورده شوند.
استفاده از قدرت تصاوير هم يكي از قديميترين راههاي تجلي خواستههاست. هر چه تصاويري كه تجسم ميكنيم دقيقتر و با جزئيات بيشتر و كاملتر باشند، احتمال به وقوع پيوستن آنها بالاتر ميرود. سومين راه آفرينش ذهني توانگري از طريق كلام و تكرار عبارات ويژه توانگري است. عباراتي كه نعمتها و مواهب را در آنها فراخواني و به سمت خود سرازير ميكنيد. دقت به اين نكته ضروري است كه با تكرار اين عبارات نميكوشيد خداوند را واداريد كه چيزي به شما بدهد، بلكه تنها راه دريافت آن فراوانيهايي را ميگشاييد كه پيشاپيش برايتان فراهم شده است.
آلبرت بويسانت: من هم دوست دارم به اصولي اشاره كنم كه افراد موفق و ثروتمند از آنها استفاده كردهاند. هنري فورد معتقدد بود اگر ميخواهيد ثروتمند شويد كاري را انجام دهيد كه برايتان جاذبه دارد، چنين كاري برايتان آسان است و هميشه ميتوان به نتايج آن اطمينان داشت. هيلتون، بر اهميت تصميمگيري و سرعت در تصميمگيري و وفاداري به آن تأكيد داشت. اسپيلبرگ، معتقد بود كه بايد دست به كاري بزنيم كه آن را از هر كار ديگري بهتر ميشناسيم و هر روز در آن خبرهتر شويم و شعار والت ديسني تسليم نشدن به مشكلات و موانع بود.
و بالاخره هوندا بر بلند نظري، بهبود و توليد، دوست داشتن كار، پشتكار و تحقيق و تلاش تأكيد ميكرد. ما هم ميتوانيم از همين الگوهاي موفق، موفقيت را براي خود شبيه سازي كنيم.
مجري: با اجازه شما من يك جمعبندي از مطالب مطرح شده داشته باشم. ديدگاههايي كه در اينجا مطرح شده در دو دسته كلي قابل تقسيمبندي هستند. يكي ديدگاههاي ظاهري و ديگر ديدگاههاي باطني است. در ديدگاههاي باطني عوامل اساسي و بنيادي، وجود ايمان و باور، بخشش و جاري ساختن انرژيها به سمت ديگران و طلبيدن واقعي است. روشهاي اجرايي اين دسته ديدگاهها، بر تجسم خلاق و كلام خلاق استوار است. دوستان ديگري كه از ابعاد ظاهريتر به موضوع نگاه ميكنند، روشهايي را كه شاخصترين افراد موفق جهان به كشف درآوردهاند به شكل الگوهاي عملي مد نظر دارند. مطابق نظريات اين گروه، تعيين هدفي روشن و متناسب با استعدادها و علائق فردي، داشتن پشتكار، صبر و تحمل در برابر مشكلات و عدم يأس و نوميدي در برابر شكستها، از عوامل ضروري براي كسب ثروت هستند.
خوانندگان ما ميتوانند با توجه به ويژگيهاي فردي و همچنين ميزان برقراري ارتباط ذهني و يا حسي با هر يك از اين روشها، و يا تلفيق اين دو ديدگاه كلي، به يك الگوي شخصي و منحصر به فرد دست يابند. ما هم برايتان آروزي موفقيت داريم.