تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
زعفران از جمله ادویههای گران است، اما در خوشمزه كردن غذاها نقش موثری دارد. با این حال، اگر آن را به طور ساییده شده برای مدت طولانی نگهداری كنید طعم و عطرخود را از دست میدهد. این نوشتار كوتاه روش نگهداری از این ادویه معطر را یادآور میشود.
زعفران باید دور از نور و رطوبت باشد. بهتر است نگهداری زعفران در ظرف شیشهای یا فلزی در بسته بوده و در حرارت معتدل نگهداری شود. با توجه به اینكه اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگهداری نامناسب، به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن كاسته میشود و مرغوبیت آن از دست میرود. چون مواد معطر گیاه یعنی اسانس در حالت پودر شده، بسیار سریعتر از پودر نشدهٔ آن تبخیر میشود، بهتر است زعفران را تا موقع مصرف پودر نكنیم و یا در صورت پودر كردن در ظرف در بسته نگهداری كنیم.